Nu ska du bli frisk hjärtat!
Idag hade jag en tid inbokad hos veterinären med min vovve för att hon först skulle vaccineras men sen ringde jag och berättade att jag misstänkte kennelhosta då hon hostar så fort hon dricker och att hon har ytlig och snabb andning. 
 
Klockan blev 9.30 och jag va på plats hos anicura för att znooki skulle bli undersökt, det började som vanligt med att klämma och känna. Veterinären kommer fram till att znooki har en patella luxation, och för er som inte vet vad det är så är det en knäled som hoppar ut led ganska ofta. Stabiliseras inte det så är det risk att korsbandet går av. Och hostan beror på att hon struphuvud i luftvägarna är "platt" (inte helt platt) istället för runt så hon sätter lätt i halsen, röntgen togs för att bekräfta att det va thorax kollaps. Hon röntgade också lungorna eftersom hon andades ytligt och hade ett förhöjt infektionsvärde. 
så hon skickades hem på en 10 dagars antibiotika kur, sen ska avförings prov tas för att utesluta lungmask då hon va lite tjock i lungorna. 
 
Jag hoppas på att detta går bra och att hon ska bli den piggaste hunden jag känner ❤️
 
 
 
 
mitt älskade yrväder! 😍❤️
äckliga sjukdom
 
Är det inte den ena så ska det verkligen vara det andra.. 
Tisdags fick jag sjukanmäla mig till jobbet för den förbannade sjukdomen som gör mig galen, har så ont vissa dagar att jag knappt kan resa mig ur sängen, och sova det kan man ju bara glömma.. 
En natt som denna då vet man att man inte får många timmars sömn 😓 
Mycket tankar som går igenom huvudet och smärtan i magen är outhärdlig! 
Dags att ringa min gynekolog och prata lite kanske.. 
 
 
 
1 vecka!

Nu har det gått en vecka sen jag började stenhårt!
Måndag till fredag levde jag på 6 ägg och 2 protein bars om dagen. Vägde mig i smyg på torsdag morgon och hade gått ner två kilo! Men sen kom fredagen då det va kroppkakor hos mormor. Sen kom lördagen och då va det kalas hos mig med smörgåstårta. Men jag höll mig ifrån kakorna! 👍🏼💪🏼 idag vägde jag mig och vågen stod på minus 1.3 kilo, och det är bättre än inget. Nu väger jag det minsta jag har gjort på typ 4 år. Idag så har jag ställt mig och lagat kyckling med rotfrukter och currysås, nyttobröd och nyttig banan och chokladkaka.
Ungnen har gått varm här hemma och nu är jag färdig med alla gottigheter i nyttig form 😍
Allt går bara man vill 💪🏼

Självklart hade jag sällskap av hunden! 😍