Negativitet!!
Jag har reagerat på en sak många gånger, vi alla älskar negativitet. 

Jag va på en föreläsning med jobbet för några veckor sen och då pratade hon om hur hjärnan funkar. Att den drar till sig alla negativa tankar som en svamp drar till sig vatten, det stämmer något kopiöst. 

När jag la ut mitt inlägg med äggstockscancer som rubrik så sköt min pelare i talet med besökare. Men när jag skriver om annat så blir det bara några enstaka som går in och kollar. 
Det är inte konstigt att många mår som dom gör, då vi älskar negativitet. 
Jag är en av dom som tar allt på ett negativt sett och ser ofta inget positivt i saker. Men jag försöker ändra på det nu för att så småningom må som en stjärna ☺️
Äggstockscancer?
När man fyller 23 så ska man göra det obligatoriska cellprovet, nu fyller jag inte 23 förens i oktober och hade då fått en kallelse i börjar av nästa år. 

Med tanke på hur mycket skit vi har i släkten och att jag har haft problem med mitt underliv så länge så blev jag livrädd att det skulle vara något som typ äggstockscancer så jag ringde och bad om att få en tid för cellprov och det fick jag. 
Mitten av februari fick jag en tid och jag gick dit och sen började den långa väntan, det skulle ta 6-8 veckor så räknade med att få reda på det i mitten av april men när jag kom hem från jobbet igår så såg jag ett brev från patologi och cytologilab.
Hjärtat stannade och jag började skaka. 
Öppnade brevet och sååå lättat jag blev mitt cellprov va normalt. 
Men nu ska jag gå vidare med fler undersökningar för vad mina problem kan ha för orsak. På måndag väntas ett samtal från privata gyn och då ska det bokas in en tid. 

Lättad tjej! 

Bio mys! :)
Igår va jag med min fina vän Louise och kollade på bio, "how to be singel" en jätte bra film, rolig men ändå seriös :) 
Så underbart att få lite kvalitets tid med underbara vänner 💕


Idag körde jag ett grymt pass på gymmet följt av en härlig solning som jag verkligen hade gjort mig förtjänt av 💪👍
Efter gymmet mötte jag upp min fästmö med föräldrar på stan för att fira lite att svärmor fyller 50 💜